Over Ons

     

Docent Wim Flierman

Ing. Wim Flierman RI heeft een groot aantal jaren werk- en docentervaring in zowel de publieke sector alsook in de industriële sector en zakelijke dienstverlening.

Sinds 1998 is Wim Flierman als Business Technologist werkzaam bij Atos Nederland B.V. te Utrecht.

Van 1986 tot 1997 was hij werkzaam bij Philips Nederland B.V. in m.n. verschillende managementfuncties voor o.a. het (technisch) beheer van Informatiesystemen. Ook heeft hij als projectmanager bij Philips en andere bedrijven ITIL® implementaties uitgevoerd.

Van 1979 tot 1985 was hij werkzaam bij het Ministerie van Financiën (Belastingdienst te Apeldoorn) als Informatie-/Systeemanalist en Projectmanager.

Wim Flierman heeft onder meer Bedrijfskundig Informatica gestudeerd aan de Saxion Hogeschool te Enschede. En heeft deze studie met succes afgesloten.

De docent is door zijn werk- en docentervaring in staat om op strategisch, tactisch en operationeel niveau oplossingsgericht mee te denken in de vraagstukken van bedrijfsprocessen bij de .

Zijn jarenlange ervaring in m.n. de informatisering van de bedrijfsprocessen in verschillende bedrijfstakken is hierbij van grote meerwaarde.

Ervaring als docent

Docent Ing. Wim Flierman RI heeft in de afgelopen 15 jaren nagenoeg alle AMBI-modules (HX-beheerlijn) op operationeel, tactisch en strategisch niveau tot en met de HX.A afstudeermodule verzorgd. En daarnaast een groot aantal ITIL® trainingen verzorgd bij verschillende organisaties. Zie de lijst met referenties in hoofdstuk 2.

Hij is in de afgelopen jaren als docent ingehuurd door onder meer:

  • NOVI (Hogeschool) te Utrecht;
  • CAI (Coördinerend Adviesbureau Informatisering) te Rijswijk;
  • VDP Automatisering te Enschede.

Verder heeft Wim Flierman als freelance docent en business consultant zelfstandig diensten aangeboden aan een groot aantal ondernemingen en bedrijven.

Inzet docenten

FCE maakt gebruik van gecertificeerde docenten/opleiders voor de ITIL® Foundation trainingen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met ons om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken! Wanneer u het contactformulier invult, neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt mij ook ten alle tijden bellen met vragen of voor meer informatie.

Neem contact op

Contactgegevens

De Rietgors 44
7609WS Almelo
T 06-51987609
E info@wimflierman.nl
KvK 06087960